Sallai Roland

Sallai Roland a Freiburg magyar labdarúgója súlyos sérülést szenvedett csapata Bayer Leverkusen elleni mérkőzésén a Bundesliga szombati játéknapján- írja a Nemzeti Sport. A támadó hétvégén a Freiburg Leverkusen elleni mérkőzésén sérült meg.


Pin By Amoola On Dominik Szoboszlai Hairy Legs Guys Football Football Players

A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide.

. A Kicker kérdésére a Freiburg vasárnap közölte Sallai Roland arccsontja a szeme alatt tört el. Sallai Rolandnak az arccsontja tört el szombaton amikor a Freiburg magyar válogatott labdarúgója megsérült a Bayen Leverkusen elleni bajnoki találkozó elején. Vasárnap a délelőtti órákban tudott beszélni fiával aki pont akkor ment haza a kórházból.

A szélsőnek így a szeptember 23-i németek valamint a három nappal később sorra kerülő olaszok elleni Nemzetek Ligája-találkozót várhatóan ki kell hagynia. 1 day agoAz orvosok szerint Sallai Roland négy hét múlva léphet pályára újra. 03092022 - 1059 Güncelleme.

Édesapja Sallai Tibor az M1 aktuális csatornának elmondta a hétfői kontrollvizsgálat enyhe javulást mutatott és egyelőre nem műtik meg fiát akinek a következő egy hétben. Sokan lemaradtak a tegnapi HonvédÚjpest meccsről A mérkőzés 5. Sallai Tibor elmondta kedden délelőtt operálják meg a fiút a beavatkozás még ezekben a percekben is tart.

Transferde rotayı Almanyaya çeviren Galatasaray Freiburgun 25 yaşındaki kanat oyuncusu Roland Sallai için tüm şartları zorluyor. Percben le kellett cserélni Sallai Rolandot. Ahogyan arról beszámoltunk a Freiburg magyar légiósa ijesztő sérülést szenvedett a Bayer Leverkusen elleni Bundesliga-mérkőzésen Photo by Alex GrimmGetty Images A Freiburg magyar válogatott szélsője Sallai Roland már az ötödik percben sérülést szenvedett a Bayer Leverkusen ellen miután Jonathan Tah fejberúgta őt.

Sallai Tibor a játékos édesapja a közmédiának elmondta. Azt azonban sajnos már megelőlegezhetjük a kiváló formában futballozó játékos aligha léphet pályára Marco Rossi csapatában a Nemzetek. A fejsérülést szenvedő labdarúgót.

Kiderült kell-e műteni Sallai Roland arccsontját. Sallai sérülése és kényszerű korai kiválása után a Freiburg szinte rögtön gólt kapott de végül 32-re legyőzte idegenben a Bayer Leverkusent és a Bundesliga-tabella élére ugrott. Sallai Tibor a játékos.

A Nemzeti Sport elérte Sallai Roland édesapját aki elmondta arccsonttörés történt a műtét dolgában a napokban döntenek a szemét viszont még mindig nem tudja kinyitni annyira be van dagadva az a tájék. Sallai Roland 11 nappal ezelőtt szenvedett súlyosnak látszó arc-sérülést. A magyar válogatott támadót aki kezdőként lépett pályára a Bundesliga ötödik fordulójának szombati játéknapján Jonathan Tah arcon rúgta a negyedik percben úgy hogy a cipője Sallai szemét is érte.

Eltört Sallai Roland arccsontja Sallai Rolandnak az arccsontja tört el szombaton amikor a Freiburg magyar válogatott labdarúgója megsérült a Bayer Leverkusen elleni bajnoki találkozó elején. Sallai Roland szeretne játszani a Freiburgban már a csütörtöki Európa-liga-meccsen is a kupasorozat csoportkörének első fordulójában valamint a hónap végén a válogatottban is ott akar lenni a németek és az olaszok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzéseken. Tah a szabálytalanságért sárga lapot kapott.

A vizsgálatok azt állapították meg hogy eltört Sallai Roland arccsontja szombaton a Leverkusen elleni német bajnoki mérkőzésen az azonban még nem dőlt el hogy meg kell-e műteni a Freiburg és a magyar válogatott szélsőjét. A támadót a leverkuseni Jonathan Tah úgy rúgta arcon hogy a cipője a szemét is érte. Sajnos magyar szempontból nem az eredmény miatt marad emlékezetes a találkozó hiszen már a 9.

Hétfőn kiderül hogy szükség lesz-e műtétre. Még több friss hír. Idegtépő Bajnokok Ligája-nyitány a Győrtől.

A magyar válogatott középpályásának Sallai Rolandnak eltört az arccsontja amikor a Freiburg erőssége egy test-test elleni ütközés során megsérült a Bayer Leverkusen elleni bajnoki találkozó elején. A 25 éves futballistát a leverkuseni Jonathan Taha a negyedik percben véletlenül úgy rúgta arcon hogy a cipője a szemét is érte. Sallai Roland arccsontja szombaton tört el amikor a Freiburg magyar válogatott labdarúgója megsérült a Bayern Leverkusen elleni bajnoki találkozó elején.

1 day agoNem kerülhette el a műtétet Sallai Roland így hosszabb kihagyás vár a Freiburg magyar válogatott labdarúgójára erről a játékos édesapja beszélt kedd délelőtt az M1-nek. A Freiburg 22-esét a Leverkusen német válogatott védője Jonathan rúgta szemen közvetlen közelről aminek következtében percekig ápolták a gyepen majd hordágyon vitték le őt a. Bács András MTI Egyelőre nem műtik meg Sallai Rolandot a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Freiburg magyar válogatott támadóját aki szombaton a Bayer.

A kórházban kiderült Sallainak eltört az arccsontja.


Pin On Current Squad


Pin On Sallai


Roland Sallai 22


Peter Gulacsi Of Leipzig Celebrates After Yussuf Poulsen Of Leipzig Leipzig Celebrities Hamburger Sv


Euro 2016 Italia Ko Ai Rigori Germania In Semifinale Europei 2016 Germania Italia Europeo


Pin On Sport


Sticker 151 Kasper Schmeichel Panini Road To Fifa World Cup Qatar 2022 In 2022 Fifa World Cup Fifa World Cup


Peter Gulacsi Of Leipzig Celebrates After Yussuf Poulsen Of Leipzig Soccer Goal Goalkeeper Soccer Stars


Pin By Mejte On Siempre Real Cristiano Ronaldo Ronaldo Selena Gomez Short Hair


2 735 Me Gusta 29 Comentarios Roland Sallai Rolandsallai En Instagram Excitement Level Euro2020 Matchday Csakeg Mens Tops Sports Men S Polo Shirt


Bundesliga Freiburg Ends High Flying Wolves Https Sportworld News Bundesliga Bundesliga Freiburg Ends High Flying Wolve Vfl Wolfsburg Freiburg Soccer News


Szalai Adam National Football National Football Teams Football Team


Sticker 220 Corentin Tolisso Panini Road To Fifa World Cup Qatar 2022 In 2022 World Cup Fifa Fifa World Cup


Jesper Lindstrom 29


Roland Sallai 22


Roland Sallai Of Hungary In 2019 National Football Teams National Football Football Team


Https Media Gettyimages Com Photos Bristol Citys Adam Nagy During The Sky Bet Championship Match At Picture Id1230468217 P 1 S 594x594 Bristol Match Sky


Pin By Patrick Volmar On Futbol David Beckham Beckham Fictional Characters


England 0 4 Hungary Three Lions Suffer Defeat To Hungary Nations League Highlights In 2022 League Baseball Cards Lions

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1